Výpočet kapitálových požiadaviek na krytie operačných rizík poisťovní - Krátka, Zuzana, 1968-
Problematika výpočtu kapitálových požiadaviek pre operačné riziká poisťovní. Kapitálová požiadavka pre operačné riziko podľa štandardného vzorca metodiky Solventnosť II. Výpočet kapitálovej požiadavky pre operačné riziko podľa štandardného vzorca metodiky Solventnosť II vo vytvorenej aplikácii v programe MS Excel.