Kapitálové krytie investičného rizika poisťovne podľa regulácie Solventnosť II - Krátka, Zuzana, 1968-
Nový právno-regulačný systém poistného trhu Európskej únie, nazývaný Solventnosť II. Definovanie a zložky investičného rizika (trhové riziko, kreditné riziko, riziko likvidity). Výpočet kapitálovej požiadavky pre investičné riziko vo vytvorenej aplikácii v programe MS Excel.