Zur Relevanz der Forschung der gesprochenen deutschen Sprache - Adamcová, Lívia
Poukázanie na význam ústnej komunikácie vo výučbe nemčiny. Analýza podpory súčasných konvezračných zručností. Diskusia o aspektoch lingvistického výskumu hovoreného nemeckého jazyka.