Ice-Hockey – the Most Unifying Aspect in the Slovak Society and a Part of Its Identity - Goda, Natália, 1995-
Poukázanie na úlohu ľadového hokeja na Slovensku. Úloha ľadového hokeja v slovenskej spoločnosti ako jej zjednocujúci faktor a časť národnej identity.