Rola hlasu v obchode dneška a zajtrajška
Konverzačná podoba obchodu ako ďalšia fáza rozvoja digitálnych technológií. Výhody, ale aj obavy z daného spôsobu konverzácie. Podmienky pre nakupovanie pomocou hlasu.