Zavedením opatrení GDPR sa povinnosti nekončia
Ani zopár mesiacov od účinnosti smernice GDPR neboli mnohé spoločnosti schopné prijať dostatočné opatrenia a potrebné kroky k splneniu si povinností. Vstup nových pravidiel do praxe si vyžaduje neustále prispôsobovanie podporných technológií. Riešením je využívanie nových technologických postupov a procesov. Zatiaľ nebola udelená pokuta zo strán kompetentných orgánov.