No More Disposable Plastics in Slovakia - Čiefová, Michaela, 1991-
Environmentálne problémy: znečistenie vody, vzduchu, degradácia pôdy a celosvetový nárast odpadu. Zameranie na tému konca jednorazových plastov a recyklovanie na Slovensku.