Je kybernetická bezpečnosť viac ako len ochrana?
Dôležitosť kybernetickej bezpečnosti v celosvetovom meradle naďalej rastie. Najnaliehavejšie obavy súvisiace s kybernetickou bezpečnosťou a mapovanie úsilia spoločností zvládnuť ich.