<The> Effect of Board Governance and Debt Policy on Value of Non-Financial Firms - Sahabuddin, Zainal Abidin
Analýza vplyvu riadenia predstavenstva, v závislosti od jeho veľkosti a nezávislosti členov, a dlhovej politiky na hodnotu nefinančných firiem. Použitie dátovej analýzy.