Empirical Evidence of Market Reactions Based on Signaling Theory in Indonesia Stock Exchange - Puspitaningtyas, Zarah
Hľadanie empirických dôkazov o reakciách na trhu založených na teórii signalizácie na indonézskej burze cenných papierov v roku 2017. Analýza vplyvu dividend na návratnosť akcií. Využitie metódy štúdie udalostí a testovania hypotéz vykonávané s použitím rôznych testových párových vzoriek.