Indikátory ziskovosti životnej poisťovne - Sakálová, Katarína, 1955-
Ziskovosť životných poisťovní. Historické trendy v popise výkonnosti životných poisťovní prostredníctvom rôznych nástrojov. Meranie ziskovosti životných poisťovní. Stručná analýza výhod a nevýhod indikátorov ziskovosti dvoch najčastejšie využívaných prístupov na meranie ziskovosti životnej poisťovne - účtovníctvo, trhovo konzistentná hodnota portfólia produktov.