Možnosti využitia softvéru pri fuzzy logike - Strešňáková, Anna, 1976-
Možnosti na optimalizáciu a zrýchlenie rozhodovacích procesov prostredníctvom počítačovej techniky. Definovanie a využitie fuzzy logiky, ako jednej z možností pri procese rozhodovania. Softvér na spracovanie dát pri fuzzy logike.