The Role of Corporate Governance in Debt and Dividend Policies: Case of Slovakia - Musa, Hussam
Štúdovanie priamych vplyvov správy a riadenia spoločností na zadlženosť a výplatu dividend v podnikoch kótovaných na Burze cenných papierov v Bratislave v rokoch 2015 - 2017 na Slovensku. Použitie Spearmanovej korelácie hodnoty.