[Marketing und ausgewählte Themen der Weltwirtschaft] - Seresová, Katarína, 1967-
Recenzia na učebnicu v nemeckom jazyku s názvom Marketing und ausgewählte Themen der Weltwirtschaft (Marketing a vybrané témy svetového hospodárstva). Autorky učebnice: Zuzana Kočišová a Magdaléna Paté.