Food Choice Motives in the Consumption of Elderly Population - Lesáková, Dagmar, 1949-
Zameranie na problém starnutia, zdravotnú rolu a motívy individuálnej spotreby a výberu potravín u starších ľudí. Skúmanie toho, ako rôzne motívy výberu potravín ovplyvňujú stravovacie návyky staršej populácie.