Top IT trendy pre rok 2019
Desať najdôležitejších technologických trendov: autonómne veci, rozšírená analytika, vývoj poháňaný UI, digitálne dvojča, výkonný edge, pohlcujúce užívateľské zážitky, blockchain, digitálna etika a súkromie, kvantové počítače.