Ponuky na mieru musia stáť na dôvere - Dudek, Martin
Príprava ponúk na mieru ako nevyhnutná podmienka úspechu. Okrem segmentácie sa firmy musia spoliehať aj na personalizáciu s pomocou umelej inteligencie. Kľúčovým prvkom je dôvera.