Casualities of Organisational Culture and Social Networks in the Management of Healthcare Facilities - Jankelová, Nadežda, 1966-
Vplyv sociálnych sietí na podnikovú kultúru. Základné pojmy v oblasti sociálnych sietí a podnikovej kultúry s dôrazom na zdravotnícke zariadenia a ich špecifiká v tejto oblasti. Nové znaky podnikovej kultúry, ktoré súvisia so zmenou zamestnaneckej štruktúry, nástupom generácie Y a ich potrebami a požiadavkami na otvorenosť, transparentnosť, prirodzenú autoritu a podporu kreativity.