Possibilities of Forest Property Insurance to the Risk of Fire under the Conditions of Slovakia - Korená Hillayová, Michaela
Lesy ako trvalo využiteľný obnoviteľný prírodný zdroj. Produktové portfólio neživotného poistenia vybraných komerčných poisťovní v oblasti poistenia následkov špecifického rizika hospodárenia na lesnej pôde. Analýza a komparácia možností poistenia lesných podnikov proti škodám, ktoré im vznikajú v dôsledku lesných požiarov v podmienkach Slovenska.