Social Networks as a Tool of Personal Marketing and Personal Management - Krásna, Slávka
Aktuálne východiská personálneho marketingu a personálneho manažmentu. Zmeny v zložení pracovnej sily a riadení ľudských zdrojov. Definovanie sociálnych sietí a sociálnych médií ako nových trendov pre oslovenie potecionálnych zamestnancov. Sociálne siete v riadení ľudských zdrojov. Prieskum realizovaný personálnou agentúrou Adecco.