<The> Need for Changing the Paradigmat Competitive Intelligence - Bartes, František
Competitive Intelligence ako organizácia činností založená na tzv. spravodajskom cykle. Návrh nového prístupu k vnímaniu Competitive Intelligence ako procesu. Competitive Intelligence ako podklad pre strategické rozhodovanie v podniku. Nevýhody Competitive Intelligence. Výhody chápania Competitive Intelligence ako procesu. Vymedzenie základných krokov v jednotlivých fázach spravodajského cyklu. 1. stupeň procesu Competitive Intelligence. 2. stupeň procesu Competitive Intelligence. Spravodajská analýza informácie.