Female Leadership and Firm Performance - Beltran, Arlette
Skúmanie výkonnosti podniku z pohľadu ženského vedenia, teda, že riaditeľkou a vlastníčkou firmy sú ženy. Zber dát sa uskutočnil v rokoch 2009-2014 z mnohých svetových krajín a zameral sa na predaj a produktivitu. Opis jednotlivých premenných a zostavenie modelu. Výsledky hypotézy.