Selected Socioeconomic Determinants of the Size of the Nonprofit Sector Serving Households in the OECD Countries - Špička, Jindřich
Identifikácia determinantov veľkosti neziskového sektora slúžiaceho domácnostiam. Určenie smeru a intenzity ich vplyvu na veľkosť daného sektora. Porovnanie socio-ekonomických premenných v bohatých a menej bohatých krajinách OECD. Opis a výsledky ekonometrického modelovania.