Optimizing the Structure of the European Union Budget Expenditure - Boiar, Andrii
Autor nastoľuje otázku, ktoré politiky a do akej miery by sa mali financovať z rozpočtu EÚ a / alebo z národných rozpočtov členských štátov EÚ, aby sa potvrdilo odôvodnenie a efektívnosť. Analýza existujúcich prístupov a aplikácia toho najrelevantnejšieho v snahe zachytiť súčasnú štruktúru výdavkov rozpočtu EÚ.