Inovatívne prístupy v manažmente ľudských zdrojov a ich vplyv na úspešnosť zdravotníckych zariadení - Jankelová, Nadežda, 1966-
Najdôležitejšie faktory, vyplývajúce zo sociálno-politického vývoja spoločnosti a prejavujúce sa v nutnoti uplatňovať nové trendy v riadení ľudských zdrojov. Trendy v riadení ľudských zdrojov. Prieskum zameraný na nové trendy v riadení ľudských zdrojov. Vybrané charakteristiky skúmaných zdravotníckych zariadení. Trendy v riadení ľudských zdrojov v zdravotníckych organizáciách na Slovensku.