Motivácia a pracovná spokojnosť zdravotníckych pracovníkov - Jankelová, Nadežda, 1966-
Motivácia ako významná súčasť personálneho riadenia. Herzbergov dvojfaktorový model motivácie. Prieskum zameraný na analýzu motivačných faktorov zdravotných sestier v kontexte ich pracovnej spokojnosti a zabezpečenia stabilizácie v zariadeniach poskytujúcich zdravotnú starostlivosť na Slovensku. Očakávania zdravotných sestier v oblasti motivácie. Plnenie očakávaní zdravotných sestier v oblasti motivácie zo strany manažmentu.