Improving Efficiency in a Manufacturing Company using the InMotion Process - Bosák, Martin, 1967-
InMotion proces je určite jednou z možností, ktoré zvyšujú efektívnosť. Na základe výsledkov, získaných z uskutočnenej analýzy, je možné preukázať, že InMotion proces je efektívnejší, ako súčasný proces fixácie operátorov. Realizácia merania časov výrobného procesu na jednotlivých montážnych staniciach vybraného podniku Kuruma.