<The> (Mis)recognition of Diversity in Italy Between Policy and Practice: The Case of Milan - Angelucci, Alba
Analýza diskurzu, stratégie a každodenných praktík rozmanitosti v Miláne na štyroch úrovniach: mestskej, národnej, „susedskej“ a medzi štvrťami. Skúmanie miery vzájomného prelínania sa medzi dva susedstvami v Miláne, dôsledky viacúrovňovej vlády. Politický diskurz a sociálno-priestorové dôsledky politiky v praxi.