Governing Urban Diversity in Istanbul: Pragmatic and Non-discriminatory Solutions of Governance Initiatives in Response to Politicisation of Diversity - Yenigun, Ozge
Prieskum diskurzov a praktík centrálnych a miestnych samospráv v otázke mestskej správy a diverzity a vznikom nových mechanizmov riadenia v Istanbule. Zmapovanie nedávnych zmien v politikách v oblasti rozmanitosti v Istanbule a vznikajúcich mechanizmov riadenia. Odhalenie konfliktov a nesúladu, ktoré existujú medzi vysoko politizovanými diskurzmi, politikami a postupmi.