Model podnikatelského procesu - Čvančarová, Zuzana
Podnikanie ako nepostrádateľná súčasť ekonomiky. Teoretický rámec podnikateľského procesu, jeho prezentovanie hlavným tvorcom ekonomickej téorie podnikania Israelom Kirznerom. Charakteristika hlavných súčastí podnikateľkého procesu, a to objavovanie podnikateľských príležitostí, posudzovanie podnikateľských príležitostí a rozhodovanie o využití podnikateľských príležitostí. Teoretická podstata týchto častí, hlavné faktory, ich pôsobenie a rozdelenie do procesných krokov.