Naplnění teoretických kritérií procesní organizační struktury v praxi - Křibíková, Pavlína
Zvyšovanie konkurencieschopnosti a výkonnosti v organizačnej štruktúre. Teoretické východiská a problémy procesnej a týmovej práce. Definovanie procesnej organizačnej štrúktúry a procesného prístupu. Procesná organizačná štruktúra v praxi. Sledovanie procesnej štruktúry vo vybraných českých podnikoch prostredníctvom dotazníkovej metódy.