<Die> Entwicklung der Sprachfertigkeit Hörverstehen mit Hilfe von Audioblogs ( KEGA 005EU-4/2018) - Kucharová, Jana, 1981-
Rozvoj a zlepšovanie vnímavých komunikačných jazykových zručností porozumenia a počúvania medzi žiakmi. Výskúm potenciálneho využitia zvukových blogov na hodinách cudzích jazykov.