Using Information Technology in Education as a Support of Traditional Teaching in a Classroom, KEGA 005EU-4/2018 - Stradiotová, Eva, 1963-
Využívanie informačných technológií ako podpora tradičných foriem učenia. Učitelia a informačné technológie. Technológie vo výučbe cudzích jazykov.