Less and Better Regulation Means Better Life - Doering, Detmar
Regulácia z historicko-spoločenského pohľadu. Porovnanie krajín s najľahšou reguláciou, ktoré majú takmer desaťkrát vyšší hrubý domáci produkt ako krajiny s nadmernou reguláciou. Priblíženie regulácie údajmi o obmedzení hospodárskej činnosti v 162 krajinách. Pohľad na hodnotenie regulácie v Európskej únii od roku 1990 v porovnaní so svetom.