Posouzení stavu zdraví a nerovnost ve stavu zdraví populace v zemích EU-28 - Kopecká, Lucie
Analýza stavu zdravia a nerovnosti v stave zdravia v rámci krajín EÚ 28 pomocou viacrozmerných štatistických metód, medzi ktoré patrí korelačná analáza, faktorová a zhluková analýza.