Does Rapid Market Growth Enhance Efficiency? An Evaluation of the Chinese Mutual Fund Market - Huang, Carol C.
Analýza, či exponenciálny rast čínskeho trhu podielových trhov podporuje efektívnosť a konkurenciu medzi investormi. Použitie neparametrických modelov. Odporúčania pre rozvoj a stabilitu trhu.