Literal Meaning: A First Step to Meaning Interpretation - Abuarrah, Sufyan
Doslovný význam ako ústredna súčasť procesu interpretácie významu. Vysvetlenie procesu chápania významu. Implikácia a vysvetlenie doslovného významu.