Acquisition of Meaning in Bilingual Children: Interference, Translation and Errors - Hornáčková Klapicová, Edita
Otázka osvojovania si slovnej zásoby u dvojjazyčných detí. Prieskum rôznych aspektov: proces získavania významu, prejav zasahovania, prenos a prepožičanie, hľadanie prekladových ekvivalentov a chýb vo využívaní slovnej zásoby.