Creative and Social Capital: Concepts, Problems and Contradictions - Kačerauskas, Tomas
Sociálny kapitál: koncepty a problémy. Aspekty sociálneho kapitálu. Spájanie a a premostenie sociálnych väzieb v kreatívnej spoločnosti. Kritika sociálneho kapitálu a problémy kreatívneho kapitálu. Porovnanie kreatívneho a sociálneho kapitálu.