Tourısm and economıc development: analysıs and assessment of linkages - Tagi Kyzy Gandilova, Saadat
Väzby medzi ekonomikou krajiny Azerbajdžan a cestovným ruchom, ako aj rozsahom, v akom príslušné pozitívne a negatívne faktory vplývajú na ekonomické ukazovatele. Zákonitosti najsľubnejších smerov rozvoja odvetvia cestovného ruchu a problémy existujúce v oblasti cestovného ruchu. Analýza koncepcie rozvoja podnikania v cestovnom ruchu. Vypracovanie spôsobov a odporúčaní na to, ako zvýšiť počet turistov prichádzajúcich do krajiny a zlepšiť situáciu v turistickom sektore krajiny.