Zostatková cena hmotného majetku v zákone o dani z príjmov - Vanková, Lucia
Zostatková cena hmotného majetku pri vyradení ovplyvňuje daňové výdavky podnikateľa. Daňové dopady vyradenia majetku sú rôzne, a to v závislosti od dôvodu vyradenia. Ilustračné príklady.