E-kasa a evidovanie tržieb v Slovenskej republike od 1. júla 2019 - Pakšiová, Renáta, 1974-
Napriek snahám o odloženie účinnosti povinnosti používať na evidenciu tržieb e-kasu sa nedá predpokladať, že by sa tak stalo a pôvodný termín jej celoplošného zavedenia je 1. júl 2019.