Ranking of Firms by Performance Using I-distance Method - Değirmenci, Nurdan
Zoradenie firiem podľa ich finančnej výkonnosti pomocou štatistickej metódy I-distance, ktorá má schopnosť určiť poradie aj dôležité faktory. Uplatnenie metódy na 110 tureckých priemyselných firmách.