Optimal Investment Decision Making on the Model of Production Enterprise With limited Resources - Ivanenko, Tetiana
Použitie matematického modelu viacúčelového rozhodovania pre investora, ktorého firma ma obmedzené finančné zdroje. Hodnotenie efektívnosti a návratnosti pomocou ukazovateľov, ako sú zisk, miera návratnosti, doba návratnosti, marginálne náklady na kapitál. Uplatnenie aj subjektívnych kritérií.