Macroeconomic growth in business valuation - Zsolt Almási, Bálint
Metódy opisujúce trh, ich rozdelenie do dvoch hlavných skupín, a to hlavných ekonomických modelov a finančných modelov. Hľadanie odpovede na otázku, či je možné kombinovať prevažne ekonomické a finančné modely s vytvorením univerzálnejších modelov. Analýza základných modelov, a to štandardný model obchodného cyklu a model oceňovania kapitálových aktív (CAPM). Výskum zameraný na zistenie druhu spojenia medzi zvolenými modelmi z hľadiska empirického pozorovania. Opis pomocou peňažných radov a testovanie korelačnej úrovne medzi nimi.