Food Consumption Habits and Food Security Challenges among Immigrants - Přívara, Andrej, 1983-
Distribúcia a stravovacie návyky z krajín, z ktorých pochádzajú migranti, najmä z Afriky k hostiteľovi do európskych krajín, dramaticky menia európsky kultúrny rozmer. Kľúčové potravinové výzvy, ktorým čelia migranti v cieľových krajinách a faktory, ktoré spôsobujú tieto výzvy. Prekážky, ktoré bránia zmene migračnej politiky a možné spôsoby, ako zmierniť tieto bariéry.