Aby nákladní auta nevozila vzduch - Toman, Pavel
Problematika efektívneho využívania nákladného auta. Burzy nákladov a voľných vozidiel, špedičné databanky. Digitalizácia a efektívne vyťaženie vozidla. Dôležitosť spolupráce medzi všetkými, ktorí sa na preprave podieľajú.