Approaches to Education in the Field of Management, Marketing and Enviromental Consulting - Hanuláková, Eva, 1964-
Poradenské spoločnosti - prevádzkovatelia trhu poradenských služieb - zastupujú profesionálne firmy. Stratégia vzdelávania a osobného rozvoja konzultantov, ako súčasť stratégie poradenskej spoločnosti. Vzdelávacia činnosť v oblasti riadenia, marketingu, enviromentálneho podarenstva. Kontinuálny proces, ktorý je fakticky a logicky prepojený s ostatnými firemnými procesmi a vyžaduje strategický a systematický prístup. Modely strategického plánovania vzdelávania v poradenstve. Výskum v oblasti vzdelávania konzultantov na Slovensku.