Pohľad do histórie matematiky - Strečko, Vladimír
Zaujímavosti a príklady z dejín matematiky, ktoré môžu byť použité na hodinách vyučovania matematiky. Historické súvislosti a okolnosti za akých napredoval vývoj v matematike.