<The> Risks in the Case of cluster cooperation and ways of their prevention: as seen by "Smes" Entrepreneurs - Havierniková, Katarína
Riešenie otázok riadenia rizík v špecifickej forme podnikania malých a stredných podnikov - klastrov. Klastrovanie vytvára nové stratégie, prináša rôzne výhody ekonomického aj neekonomického charakteru, ale zároveň vytvára aj rôzne rizikové faktory ovplyvňujúce jej aktivity. Typológia klastrov na Slovensku. Malé a stredné podniky ako najväčšia zapojená strana do klastrov. Vyhodnotenie šiestich rizikových kategórií malých a stredných podnikov, ktoré majú skúsenosti s klastrovou spoluprácou. Výsledkom je register rizík.